Diensten

Heb jij al een tijdlang een geweldig idee in gedachten, maar weet je niet hoe je het werkelijkheid kunt maken? Of ben je nog zoekende naar wat jouw idee precies is? Ik sta voor je klaar om jou te helpen bij kleine opdrachten/wijzigingen, een out-of-the-box idee of het ontwikkelen van een uniek concept. Of het nu gaat om het aanpassen van een logo of huisstijl, het ontwerpen van geboortekaartjes, posters, gepersonaliseerde cadeaus of andere vormen van online en offline communicatiemiddelen, ik help je graag. Zo kun jij je richten op waar je goed in bent. Wacht niet langer en laten we samen aan de slag gaan!

Concept neerzetten

Door een sterk concept komt een communicatiemiddel nog beter tot zijn recht. Door onderzoek en doelen maken we samen een sterk concept.

Huisstijl & identiteit

Elke organisatie en/of bedrijf heeft een identiteit. Dit kan door een huisstijl visueel worden en dat zorgt voor herkenbaarheid bij jouw doelgroep.

Off- en online communicatiemiddelen

Om herkenbaarheid en vertrouwen te scheppen bij jouw doelgroep is het van belang dat alle off- & online communicatiemiddelen met elkaar in lijn zijn.

Logo

Huisstijl

Visuele identiteit

(Re)branding

Canva templates

Geboortekaartje

Trouwkaart

Cadeaubon

Gepersonaliseerd cadeau

Meedenken met een concept 

Communicatiestrategie

Website

Verpakkingen

Social media templates

Nieuwe Communicatiemiddelen

Werkwijze

Kennismaken & offerte

Allereerst leg jij aan mij uit wat voor spannend idee jij in je hoofd hebt. Ik kijk vervolgens naar de mogelijkheden en of ik de beste persoon ben die jou kan helpen en hoe. Vervolgens maak ik een offerte op maat.

Aan het werk!

Als jij de offerte hebt goedgekeurd, ga ik voor jou aan het werk. Aan de hand van jouw feedback pas ik de ontwerpen aan. Vaak is dit een herhalend proces. Tot…

Afronding en het eindresultaat

Aan het eind van onze samenwerking staat er een mooi product of concept. Als jij tevreden bent, ben ik dat ook. Vaak komt er na een project een nieuw project ter aanvulling op. Ik spreek dan vaak een strippenkaart af. Jij hoeft je niet druk te maken over uurtje-factuurtje en weet dat er een aantal uur beschikbaar is. Kijk hier voor meer informatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Er is zoveel mogelijk dat het bijna niet op te noemen is. Stuur mij een berichtje met je wens, kijken we samen wat er mogelijk is en stuur ik een op maat gemaakte offerte.

× Stuur mij een WhatsApp bericht