Strippenkaart

Wil je af en toe kleine wijzigingen of toevoegingen aanbrengen op je website, sociale media-kanalen of drukwerk? En vind je dat je de kennis niet hebt of je hebt er geen tijd voor? Vind jij uurtje-factuurtje ook niet altijd even fijn? Dan kan een strippenkaart de uitkomst zijn! Je ontvangt één factuur voor alle (kleine) werkzaamheden. Benieuwd of een strippenkaart bij jou past? Stuur een bericht. 

Optie 1

5% korting

Optie 2

10% korting

Optie 3

15% korting

Voordelen

Als je regelmatig kleine aanpassingen of werkzaamheden hebt hoef je dit alleen maar door te geven en je niet druk te maken over hoeveel tijd iets heeft gekost.

  • Ideaal voor kleine grafische werkzaamheden
  • 1 factuur voor meerdere werkzaamheden
  • Korting op het uurtarief
  • Je weet dat er uren beschikbaar zijn voor jouw vragen

Werk jij bij een reclamebureau of een ander bedrijf? En kunnen jullie hulp intern gebruiken? Ook dan kun je mij door middel van een strippenkaart inhuren. Neem contact op voor meer informatie.

Voorwaarden

Een strippenkaart is niet bedoeld voor het ontwerpen van een op zich zelf staand project (bijv. nieuwe huisstijlen, website, geboortekaartje etc.), hiervoor werk ik met projectprijzen. De strippenkaart kun je gebruiken voor correcties, extra webpagina of andere kleine vragen.

Een strippenkaart is geldig vanaf moment van betaling.

Als een strippenkaart is verlopen worden de uren niet gerestitueerd.

Een strippenkaart is niet overdraagbaar.

Prijswijzigingen voorbehouden.

× Stuur mij een WhatsApp bericht