Boven € 50,- GRATIS verzending!

Contact

FAQ

Maatwerk

Leuk! Het is mogelijk om samen een door jou bedacht idee uit te werken. Heb jij een uniek en persoonlijk idee in gedachten? Laat het weten en we kijken samen naar de mogelijkheden. Stuur een mail naar info@creatingadventure.nl, stuur (als het kan) alvast een foto mee van het idee dat jij in je hoofd hebt.

Levertijden

Indien een product op voorraad is, bedraagt de levertijd tussen de 2 en 4 werkdagen vanaf het moment van ontvangst van de betaling. Voor op maat gemaakte producten geldt een verzendtijd van 5 tot 10 werkdagen vanaf het moment van ontvangst van de betaling.

In geval van onvoorziene omstandigheden, kan er afgeweken worden van de genoemde levertijden. Voor snellere levertijden is het altijd mogelijk om contact op te nemen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Retourneren

Bestellingen kunnen tot 14 dagen na ontvangst worden teruggestuurd. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De verzendkosten van een retour zijn voor eigen rekening. Wil je het product graag terugsturen? Neem dan contact op via info@creatingadventure.nl. Vermeld je ordenummer om miscommunicatie te voorkomen. Het verschuldigde orderbedrag is binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product in dezelfde staat als ontvangst retour ontvangen is.

Let op: Gepersonaliseerde producten of producten op maat voor jou gemaakt kunnen niet worden teruggestuurd.

Grafisch ontwerper

Ook als grafisch vormgever kan ik iets voor je betekenen. Zowel voor particulieren als B2B. Heb jij een ontwerp (bijvoorbeeld een geboortekaartje of een plattegrond) of logo die je ergens op wil verwerken? Stuur een bericht en we kijken samen naar de mogelijkheden. 

Samenwerkingen B2B

Heb jij voor je bedrijf een leuk idee en wil je een grote oplage bestellen? Dat kan! Stuur een bericht met je idee en we overleggen samen over de mogelijkheden. 

Ben jij zelf ontwerper of heb je iets in gedachten wat in combinatie kan met lasersnijden? Leuk! Ik werk graag met je samen. Neem contact op voor een kennismaking!

Contact

Current location

📍 Bergentheim, Nederland

E-mailadres

Telefoonnummer

Chat openen
Hi! 👋🏻 Wil je meer weten over de producten? Of heb je specifieke vragen over materialen, ontwerpmogelijkheden of iets anders? Aarzel niet om een berichtje te sturen via de chat. Ik help je graag!
× Stuur mij een WhatsApp bericht