Boven € 50,- GRATIS verzending!

Grafisch ontwerp

Heb jij al een tijdlang een geweldig idee in gedachten, maar weet je niet hoe je het werkelijkheid kunt maken? Of ben je nog zoekende naar wat jouw idee precies is? Ik sta voor je klaar om jou te helpen bij kleine opdrachten/wijzigingen, een out-of-the-box idee of het ontwikkelen van een uniek concept. Of het nu gaat om het aanpassen van een logo of huisstijl, het ontwerpen van geboortekaartjes, posters, gepersonaliseerde cadeaus of andere vormen van online en offline communicatiemiddelen, ik help je graag. Zo kun jij je richten op waar je goed in bent. Wacht niet langer en laten we samen aan de slag gaan!

Concept neerzetten

Door een sterk concept komt een communicatiemiddel nog beter tot zijn recht. Door onderzoek en doelen maken we samen een sterk concept.

Huisstijl & identiteit

Elke organisatie en/of bedrijf heeft een identiteit. Dit kan door een huisstijl visueel worden en dat zorgt voor herkenbaarheid bij jouw doelgroep.

Off- en online communicatiemiddelen

Om herkenbaarheid en vertrouwen te scheppen bij jouw doelgroep is het van belang dat alle off- & online communicatiemiddelen met elkaar in lijn zijn.

Logo

Huisstijl

Visuele identiteit

(Re)branding

Canva templates

Geboortekaartje

Trouwkaart

Cadeaubon

Gepersonaliseerd cadeau

Meedenken met een concept

Communicatiestrategie

Verpakkingen

Socialmediatemplates

Nieuwe communicatiemiddelen

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Er is zoveel mogelijk dat alles opnoemen een uitdaging wordt. Stuur mij een berichtje met je wens, kijken we samen wat er mogelijk is en stuur ik een op maat gemaakte offerte.

Chat openen
Hi! 👋🏻 Wil je meer weten over de producten? Of heb je specifieke vragen over materialen, ontwerpmogelijkheden of iets anders? Aarzel niet om een berichtje te sturen via de chat. Ik help je graag!
× Stuur mij een WhatsApp bericht