Boven € 50,- GRATIS verzending!

Door mijn camper te bouwen, kwam ik erachter dat ik zowel geniet van grafisch ontwerpen als van het werken met hout.

Blijf op de hoogte via de socials

Over

Tijdens het bouwen van mijn eigen camper kwam ik erachter dat ik niet alleen plezier beleef aan creatief bezig zijn achter de computer als grafisch vormgever, maar ook aan het creatieve proces van een camper bouwen met onder andere hout. Ik besloot deze twee te willen combineren. Ik stuitte op de mogelijkheid van een laser. Met deze machine kan ik mijn ideeën zelf ontwerpen en vervolgens met de laser laten uitsnijden. Daarnaast biedt de laser de mogelijkheid om items voor de camper te creëren, zoals lampen en hout flexibel maken. Deze zullen binnenkort ook verkrijgbaar zijn in de winkel, zodat jij ze eventueel ook in jouw camper kan toepassen.

Benieuwd naar de voortgang van mijn camperbouw? Neem dan een kijkje op www.creatingadventure.nl of volg het avontuur op Instagram: @creatingadventure_

Ben je op zoek naar een vormgever die jou kan helpen met een mooi kaartje of communicatiemiddelen voor je bedrijf? Lees hier meer over wat ik voor jou kan betekenen. En wie weet heb jij straks een mooi product!

Chat openen
Hi! 👋🏻 Wil je meer weten over de producten? Of heb je specifieke vragen over materialen, ontwerpmogelijkheden of iets anders? Aarzel niet om een berichtje te sturen via de chat. Ik help je graag!
× Stuur mij een WhatsApp bericht