Over

Ik ben Annemarie. Een grafisch vormgever die jou graag helpt met alle online en offline communicatiemiddelen. Na mijn mbo-opleiding Grafisch Vormgever (2016) ben ik gestart met hbo Communicatie en Multimedia Design (CMD) en ondertussen als freelancer aan de slag gegaan.

Met mijn oog voor detail en doelgerichte aanpak ben ik als grafisch vormgever altijd op zoek naar oplossingen die werken. Ik denk creatief en kom met vernieuwende ideeën voor zowel online als offline communicatiemiddelen. Als ZZP’er heb ik een brede interesse en ben ik een echte allrounder, maar mijn passie ligt vooral bij printdesign. Wil je jouw visuele communicatie naar een hoger niveau tillen? Of heb je een ander leuk idee? Neem dan contact met me op en laten we samen kijken naar de mogelijkheden!

about the name

Ik zoek het avontuur graag op en hoop mijn droomavontuur achteraan te gaan. Werken als grafisch vormgever vanuit een zelfgebouwde camper. Ik hoop dit jaar mooie plekjes in Europa te ontdekken en ondertussen mooie ontwerpen voor jou te maken!

Benieuwd hoe dit proces ervoor staat? Ik deel regelmatig op deze Instagrampagina updates en deel op www.creatingadventure.nl blogs, inspiratie en tips.

× Stuur mij een WhatsApp bericht